RETOURREGELS

30 dagen omruilgarantie

Ruil je product binnen 30 dagen vanaf de besteldatum om als het artikel niet past, het je niet bevalt of om welke reden dan ook het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. We bieden je altijd de volgende opties aan:

  • omruilen tegen nieuwe waren
  • omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling
  • terugbetalen van de aankoopprijs

Voordat je iets naar ons terug stuurt, neem je contact op met ons via de RETOUR pagina en houd je hiervoor je bestelnummer bij de hand.

Zo kun je reclamaties voorkomen

1. Test ons voor een grotere bestelling

Als je een bestelling voor jou en je team plant en je niet zeker weet welke maten, welk model of welke kleuren je moet nemen, bestel dan eerst een proef artikel. Deze kunnen we zonder problemen omruilen. Zo help je mee het milieu en de grondstoffen te sparen.

2. Bekijk direct je bevestiging per e-mail

Als je een schrijffout hebt gemaakt of per ongeluk het verkeerde design hebt uitgekozen, volg dan de link in de e-mailbevestiging en annuleer de bestelling onmiddellijk voordat hij bedrukt wordt. Vervolgens kun je de bestelling opnieuw opvragen, wijzigen en opnieuw verzenden.

3. Plan genoeg tijd in

We zijn weliswaar heel snel, maar we kunnen niet garanderen dat je bestelling al morgen bij je wordt bezorgd. Soms zijn sommige producten niet op voorraad. Als je bestelling niet op tijd voor een verjaardag, een bruiloft of een afscheidsfeest voor een collega aankomt, is dat helaas geen reden voor teruggave. Je kunt bij de bestelling wel de Express optie kiezen, dan komt het artikel zeker op de gewenste datum aan.