DRUK TECHNIEKEN

Flockdruk

De Flockdruk gebruiken wij bij BLINK het vaakst. Bij de flockdruk wordt het ontwerp uit gekleurd folie gesneden en dan op het gewenste product gesmolten. Flock onderscheidt zich vooral door de volgende eigenschap

Ziet er kostbaar uit

De druk heeft een fluweelachtig oppervlak. Omdat de drukfolie in vergelijking dik is (0,5 mm,) lijkt het ontwerp iets hoger op de stof te liggen en voelt het zich als een dunne laag pluche aan. De drukkleuren schitteren zacht.

Flex druk

Flexdruk is een drukmethode, waarbij het ontwerp uit gekleurd folie wordt gesneden en daarna op het gewenste product wordt gesmolten. Flex onderscheidt zich vooral door de volgende eigenschappen:

Hoge kleurbrillance

De gedrukte kleuren schitteren, glanzen iets en hebben een groot contrast.

Lange levensduur

Tests hebben bewezen dat de vorm en kleurbrillance van de druk ook na 100 wasbeurten nauwelijks verandert. Flexdruk is ook elastisch en belastbaar, zelfs dun linnen scheurt niet.

VINTAGE

Vintage Creëert een nonchalante ‘vintage look’: Het ontwerp lijkt verwassen, felle kleuren hoef je niet te verwachten. Kortom een echte Vintage look, deze gebruiken wij dan ook bij onze VINTAGE lijn.